Όροι & Προϋποθέσεις

Γενικοί Όροι
Το ηλεκτρονικό κατάστημα deftos.gr (εφεξής κατάστημα) προωθεί και διαθέτει μέσω διαδικτύου είδη που εμπορεύεται η επιχείρηση DHEFTO JULIANA με ΑΦΜ 106118587 ΔΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 67163503000) και έδρα Εθνικής Αντιστάσεως 29, Ραφήνα 19009.
Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που πραγματοποιούνται εξαιρουμένων παραγγελιών που έχουν ήδη τοποθετηθεί πριν την διενέργεια των αλλαγών.

Ασφάλεια Συναλλαγών
Παρεχόμενες Πληροφορίες
Περιορισμός Ευθύνης
Εφαρμοστέο Δίκαιο
Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Όλο το περιεχόμενο του καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία σχετιζόμενης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του καταστήματος. Τα ονόματα, λογότυπα και λοιπά διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το κατάστημα είναι αποκλειστικά σήματα που ανήκουν στο κατάστημα και προστατευόνται από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν συνεπάγεται μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Ακύρωση/Τροποποίηση Παραγγελίας
Επιστροφές
Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών
site-logo-deftos-invert.png

Καθημερινές & Σάββατο:

Πρωί: 07:00-14:30

Απόγευμα: 17:30-20:00 (εκτός Πέμπτης)

Κυριακή: 08:00-13:00

Εθνικής Αντιστάσεως 29

Ραφήνα 19009

info@deftos.gr

Τηλ: 22940 29219

map-deftos2.jpg
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι για τις μοναδικές προσφορές μας!

Please enable the javascript to submit this form

© 2023. All Rights Reserved.
payment-card-img