MAPEI QUARZOLITE TONACHINO ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ 1.2mm ΛΕΥΚΟ 20kg
ΚΩΔ: 8022452001314

MAPEI QUARZOLITE TONACHINO ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ 1.2mm ΛΕΥΚΟ 20kg

MAPEI QUARZOLITE TONACHINO ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ 1.2mm ΛΕΥΚΟ 20kg
€44,00
(Συμπ. 24% ΦΠΑ)
MAPEI QUARZOLITE TONACHINO ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ 1.2mm ΛΕΥΚΟ 20kg

Ακρυλικό επίχρισμα, με μεγάλη ικανότητα πλήρωσης, για προστασία και διακόσμηση εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών.

ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:

  • Επίχρισμα για εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες σε πάστα με βάση ακρυλικές ρητίνες και "τριφτό" αποτέλεσμα. Επιτρέπει τη διακόσμηση και την επαρκή προστασία της τοιχοποιίας εξομαλύνοντας τυχόν επιφανειακές ατέλειες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία και τη διακόσμηση οποιουδήποτε κτηρίου, ακόμη και επάνω σε υπάρχουσες βαφές. -Διακόσμηση όλων των επιχρισμάτων με βάση το τσιμέντο ή τον ασβέστη. -Τοιχοποιίες με εφαρμογή όλων των προϊόντων εξομάλυνσης της σειράς MAPEI. -Διακόσμηση σε παλιές βαφές με καλή πρόσφυση. -Διακόσμηση τοίχων από σκυρόδεμα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Το Quarzolite Tonachino είναι ένα ελαστικό ινοπλισμένο επίχρισμα τοίχων με "τριφτό" αποτέλεσμα για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες αποτελούμενο από ακρυλικές ρητίνες σε υδατική διασπορά, επιλεγμένα χαλαζιακά αδρανή και χρωστικές ανθεκτικές στην ηλιακή ακτινοβολία. Το Quarzolite Tonachino περιέχει συνθετικές ίνες για καλή αντοχή στη ρωγμάτωση. Το Quarzolite Tonachino είναι ένα προϊόν ανθεκτικό σε όλες τις κλιματικές συνθήκες, που αντέχει στο νέφος, σε περιβάλλον με άλατα και στην ηλιακή ακτινοβολία. Quarzolite Tonachino προσφύεται τέλεια σε όλα τα ήδη των κλασικών σοβάδων και σε παλιές βαφές με καλή πρόσφυση. Το Quarzolite Tonachino, εκτός από την προστασία, προσδίδει στο υπόστρωμα μια ελκυστική "τριφτή" διαμόρφωση και είναι διαθέσιμο στις αποχρώσεις του χρωματολογίου “Η επιλογή του χρώματος” και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που παράγονται με το αυτόματο σύστημα χρωματισμού ColorMap®. Το Quarzolite Tonachino είναι κατάλληλο και για εφαρμογές σε εσωτερικές επιφάνειες από γύψο ή παλιές βαφές, αρκεί να έχουν καλή πρόσφυση και δεν είναι καθαρές, μετά την εφαρμογή Malech ή Quarzolite Base Coat. Μόνο σε περίπτωση παλιών βαφών με καλή πρόσφυση, εξετάστε ανάλογα με την απορροφητικότητα αν είναι πράγματι αναγκαία η εφαρμογή Malech ή Quarzolite Base Coat. Το Quarzolite Tonachino ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του προτύπου EN 15824 (“Προδιαγραφές για εξωτερικά και εσωτερικά επιχρίσματα με βάση οργανικά συνδετικά υλικά”) για εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες.

 

 

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "DEFTOS ΧΡΩΜΑΤΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ" ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ:

ΝΒ ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΧΡ. ΜΑΝΤΙΚΑ 11, ΡΑΦΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 19009, ΤΗΛ: 6937763930

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: https://maps.app.goo.gl/9KvZKUxDfro1iXve7

 

 


Τα έξοδα αποστολής μέχρι 2 κιλά ανέρχονται στα 3,5 ευρώ. Για αποστολές βάρους πλέον των 2 κιλών υφίσταται χρέωση 1,2 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας θα ενημερωθείτε για το επιπλέον κόστος καθώς και σχετικές οδηγίες εξόφλησής του.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ:

MACO ΓΑΝΤΙΑ ΠΛΕΚΤΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ MAXI-GRIP No10

MACO ΓΑΝΤΙΑ ΠΛΕΚΤΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ MAXI-GRIP No10

€2,80
(Συμπ. 24% ΦΠΑ)
Αγορά
VIOSPIRAL ΣΧΑΡΕΣ ΙΝΟΧ 15x15

VIOSPIRAL ΣΧΑΡΕΣ ΙΝΟΧ 15x15

€10,49
(Συμπ. 24% ΦΠΑ)
Αγορά
site-logo-deftos-invert.png

Καθημερινές & Σάββατο:

Πρωί: 07:00-14:30

Απόγευμα: 17:30-20:00 (εκτός Πέμπτης)

Κυριακή: 08:00-13:00

Εθνικής Αντιστάσεως 29

Ραφήνα 19009

info@deftos.gr

Τηλ: 22940 29219

map-deftos2.jpg
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι για τις μοναδικές προσφορές μας!

Please enable the javascript to submit this form

© 2024. All Rights Reserved.
payment-card-img